Scheidingsmediation in Velsen

Hulp bij scheiding van een echtscheidingsmediator in Velsen.

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis en er gaat een heel proces aan vooraf. De beslissing wordt vaak door één van beiden genomen, daar hou ik rekening mee tijdens de gesprekken.
 
Naast emoties komen er ook veel praktische zaken op je af, zoals: Hoe regelen we de zorg voor onze kinderen? Red ik mij straks wel financieel? Moeten we ons huis verkopen? Heb ik recht op alimentatie? Hoeveel alimentatie moet ik gaan betalen? We hebben een eigen bedrijf, hoe gaan we dat verder regelen? Hoe moeten we juridisch alles afhandelen?
 
Deskundig advies met een praktische insteek
Als onpartijdige en deskundige scheidingsmediator help ik jullie om de scheiding  zo zorgvuldig en soepel mogelijk te laten verlopen.
Samen regelen we jullie scheiding van A tot Z.  Tijdens onze gesprekken komen alle praktische zaken aan bod en is er aandacht voor de emotionele kant van de scheiding.
 
Er samen uitkomen zodat je verder kunt
Uitgangspunt bij scheidingsbemiddeling is dat jullie beiden samen de zaken goed willen regelen, ook al bestaat er nog onenigheid over onderwerpen.
Door nu afspraken in gezamenlijk overleg vast te leggen leg je  een goede basis voor de toekomst, zodat jullie verder kunnen.
 
Eerste gesprek gratis
Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.  Jullie weten dan ook direct wat de kosten zijn voor de begeleiding van jullie scheiding.
Webdesign DE WEBSMID