Persoonlijk

Het besluit om te scheiden is een grote verandering met veel impact, ook voor de kinderen. Als Mediator help en ondersteun ik jullie graag in deze moeilijke en onzekere periode. Een fase, waarin jullie beiden belangrijke beslissingen moeten nemen voor jullie toekomst en die van de kinderen.

scheiden-Bollenstreek

Even voorstellen
Ik ben Dirk-Jan van den Berg (1962) en woon in Bennebroek. Hardlopen in de duinen is mijn passie. Na een drukke dag vind ik het fijn om een stuk te gaan hardlopen. Daar krijg ik energie van en zo blijf ik fit. Voordat ik als zelfstandig mediator begon, was ik drie jaar als scheidingsbemiddelaar verbonden aan een landelijke organisatie. Daarvoor werkte ik 24 jaar als manager bij een financieel dienstverlenend bedrijf. Mijn coachende manier van leidinggeven leverde mij veel ervaring op in het voeren van moeilijke gesprekken. Luisteren is erg belangrijk. Daarbij ben ik praktisch en pragmatisch ingesteld en denk ik in mogelijkheden en oplossingen.
 
Wat kan ik voor jullie betekenen?
Een scheiding is vaak een onzekere en emotionele periode. Naast verschillende gevoelens komen er ook veel praktische zaken op je af, waar je niet altijd verstand van hebt. Uiteraard neem ik inhoudelijke kennis mee van alle zaken, die bij een scheiding komen kijken.

Waarschijnlijk ervaren jullie dat gevoelens van angst, boosheid en verdriet door elkaar lopen en elkaar afwisselen. Praten over de toekomst van jullie kinderen, is dan niet altijd even makkelijk. Als gids wil ik jullie helpen en begeleiden om te komen tot goede afspraken, die voor beiden goed voelen en ook in de toekomst naar beider tevredenheid stand houden.

Door mijn opleiding en jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening heb ik alle kennis in huis. Zodat jullie geen extra (financiële) adviseurs hoeven in te huren. De gesprekken vinden in onderling overleg  bij mij op kantoor plaats. Indien nodig is het ook mogelijk om bij jullie thuis af te spreken.

Het is voor mij belangrijk, het vertrouwen te krijgen, dat ik jullie scheiding naar tevredenheid kan afwikkelen. Daarom maak ik graag eerst kennis met jullie beiden. Vul het aanvraagformulier in, dan neem ik snel contact met jullie op voor een eerste vrijblijvende afspraak. Tijdens dat eerste gesprek leg ik uit, hoe wij gezamenlijk jullie scheiding kunnen regelen en wat ik voor jullie kan betekenen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.
Webdesign DE WEBSMID